Antis Hotel Special Class
Törökország / Isztambul / Isztambul
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel
Szobatípus:
kétágyas...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325338


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kényelmes boutique szálloda itt létesült: Old City. A létesítmény 25 kényelmes vendégszobával rendelkezik. A látogatók mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek az ingatlan nyilvános helyiségeiben elérhető internetnek vagy Wi-Fi elérhetőségnek köszönhetően. Azokat, akik ebben a létesítményben szállnak meg, a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntenek. Ez a(z) Antis Hotel Special Class nem állatbarát létesítmény. Az autóval érkező vendégek értékelni fogják, hogy a(z) Antis Hotel Special Class parkolást biztosít. A vendégek kényelme érdekében a(z) Antis Hotel Special Class transzfer szolgáltatása is a rendelkezésükre áll. Az utazók igénybe vehetik az ingatlan vendéglátóipari szolgáltatásait. A(z) Antis Hotel Special Class néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.