Divas Boutique
Törökország / Isztambul / Isztambul
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Választható
Szálláskategória:
Hotel
Szobatípus:
kétágyas...
Időtartam:
7 éj
Utazás azonosító:
325350


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kényelmes szálloda a következő helyen található: Old City. A város központjától 100 méterre fekvő szálláshely egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Az utazók mindössze 100 métert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely összesen 39 lakótéri egységet kínál. A kínált szolgáltatásokon és lehetőségeken kívül azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, a vezetékes és a vezeték nélküli internetkapcsolatot is igénybe vehetik az épületben. Mivel ez az épület 24 órás recepciót kínál, így a vendégeket mindig szívesen fogadják. A fiatalabb vendégek igényeit szem előtt tartva megtervezett Divas Boutique néhány olyan lakegységet is kínál, melyekben igény szerint kiságyat biztosítanak a kisgyermekek számára. Ez a(z) Divas Boutique nem állatbarát. Az autóval érkező látogatók járműveiket a szálláshely parkolóhelyeinek egyikén hagyhatják. Ez az épület büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. A(z) Divas Boutique ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.