Acta bcn 40 **
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel **
Szobatípus:
kétágyas...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325639


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Hotel épült 2006. Hotel teljesen helyre állítva 2014. A helyen összesen 42 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 7 egyágyas szobák és 35 kétágyas szobák. Ez a népszerű hotel üzletemberek és nyaralók számára ideális hely. A nyilvános helyeken légkondicionálás van. A recepción 24 órás recepció szolgálat van. A vendégek értéktárgyaikat biztonságba helyezhetik a Hotel széfjében. A vendégek a kabátjaikat az öltözőbe tehetik. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A Hotel bolti szolgáltatást biztosít a vendégek kényelme érdekében. Kulcsmegőrző szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. A Hotel mosoda szolgálatot biztosít. A vendégek használhatják a gyorstisztító szalont. A Hotel akadálymentesített. A Hotel hasznos kerékpár-kölcsönző szolgáltatást nyújt. A vendégek a helyszíni parkoló előnyeit élvezhetik. A vendégek értékelni fogják a helyszíni autóbérlő szolgáltatás előnyeit. A vendégek ajánlásért és útmutatásért a segítőkész, több nyelven beszélő személyzethez fordulhatnak.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.