Adagio Gastron?mic **
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel **
Szobatípus:
szoba két...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325759


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az egyszerű szálloda alább található: Barrio Gotico. A vendégek számára 50 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A szálláshely 1000 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az ügyfelek mindössze 20. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A birtok 500 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. Az alábbi szálláshelyen összesen 38 lakótéri egység áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Adagio Gastron?mic. A további kényelem érdekében vezetékes internetkapcsolat is rendelkezésre áll. A(z) Adagio Gastron?mic 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A(z) Adagio Gastron?mic néhány kisággyal rendelkező lakegységet is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára. Az épületbe háziállat nem vihető be. Az étkezési helyszín arra invitálja azokat, akik ebben a létesítményben szállnak meg, hogy igazi ételkülönlegességeket kóstoljanak egy elegáns környezetben. Ezek közül a szolgáltatások közül némelyik további költségekkel járhat.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.