AinB Las Ramblas-Guardia Apartments ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
stúdió 2...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325760


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
$hotel. getTypeHotel() épült 2004. $hotel. getTypeHotel() teljesen helyre állítva 2004. A helyen összesen 14 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 14 apartmanok. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A vendégek használhatják a kulcsmegőrző szolgáltatást. A vendégek használhatják az internet hozzáférést munkához és az otthoniakkal való kapcsolattartáshoz. A vendégek a helyszíni parkoló előnyeit élvezhetik. A vendégek használhatják a repülőtéri transzfer szolgáltatást. A több nyelven beszélő személyzet a vendégek rendelkezésére áll bármilyen kérdést vagy szolgáltatás megrendelését illetően.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.