Bacardi Central Suites ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
apartman 2...
Időtartam:
2 éj
Utazás azonosító:
325764


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az elragadó VR apartman ideális választást kínál a meleg közösségnek, itt található: Las Ramblas. A közvetlenül a város központjában található létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A létesítmény mindössze 10. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető a vendégek számára. Nem messze több tömegközlekedési megálló található, ahonnan az ügyfelek felderíthetik a környéket. A létesítmény 100 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az ügyfelek mindössze 10. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A birtok 50 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. Akik szeretnének elmenekülni a mindennapos nyüzsgéstől és sürgés-forgástól, ezen a szálláshelyen békét és nyugalmat fognak találni. A(z) Bacardi Central Suites története 1865-ig nyúlik vissza, és a(z) 2014 évben teljes mértékű renoválást végeztek rajta. Ez az ingatlan ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. A(z) Bacardi Central Suites nem működtet 24 órán át elérhető recepciót. Továbbá a(z) Bacardi Central Suites igény esetén gyermekek számára kiságyat is kínál. Ebbe az épületbe háziállatok nem hozhatók. A(z) Bacardi Central Suites parkolót és garázst is kínál. A létesítmény tanúsítványt szerzett. Az ezen a szálláshelyen megszálló vendégek igénybe vehetik a felkínált transzfer szolgáltatást. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik az üzleti létesítményeket és szolgáltatásokat. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.