Barcelo Raval ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
kétágyas...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325768


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kényelmes szálloda itt található: Las Ramblas. A város központjától 500 méterre fekvő szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Nem messze több tömegközlekedési megálló található, ahonnan a vendégek felderíthetik a környéket. A birtok 1000 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A vendégszobák száma összesen 186. Az épületet a(z) 2008. évben alapították meg. A(z) Barcelo Raval ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. A recepció 24 órán át a vendégek rendelkezésére áll. A(z) Barcelo Raval igény esetén sem biztosít kiságyakat. Ebbe az ingatlanba háziállatok nem hozhatók. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik az üzleti létesítményeket és szolgáltatásokat. A(z) Barcelo Raval büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. A létesítmény számos különböző gyógy- és wellness létesítménnyel rendelkezik, melyek ideálisak arra, hogy az itt megszállók szellemileg és fizikailag is feltöltődhessenek. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.