Bcn Urban Hotels Del Comte **
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel **
Szobatípus:
két külön...
Időtartam:
2 éj
Utazás azonosító:
325776


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az egyszerű szálloda alább található: Eixample. A város központjától 2. 0 kilométerre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A szálloda 3. 0 kilométerre található a legközelebbi strandtól. A létesítmény összesen 42 otthonos hálószobával rendelkezik. A(z) 2016. évben az épület renováláson esett át. A(z) Bcn Urban Hotels Del Comte helyben Wi-Fi kapcsolatot biztosít a vendégek számára. Minden az ingatlanban megszálló vendég kiélvezheti a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. Ez az ingatlan néhány kisággyal rendelkező lakegységet is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára. A hotel nyilvános helyiségekkel, valamint 2 mozgássérültek számára is hozzáférhető lakótéri egységgel rendelkezik. Az épületbe háziállat nem vihető be.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.