BCN Urban Hotels Gran Rossellon ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
két külön...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325785


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kedves szálloda itt található: Eixample. A város központjától 1. 3 kilométerre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A látogatók számára 250 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A szálloda 2. 0 kilométerre található a legközelebbi strandtól. Az ügyfelek mindössze 15. 5 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A birtok 13. 6 kilométerre található a kikötőtől. A szálláshely összesen 62 lakótéri egységet kínál. A(z) 2015. évben ebben az épületben átalakításokat végeztek. A hotel területe Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. A recepció egész nap nyitva tart. Továbbá a(z) BCN Urban Hotels Gran Rossellon igény esetén gyermekek számára kiságyat is kínál. Ez a(z) BCN Urban Hotels Gran Rossellon szem előtt tartja, hogy a hozzáférhetőség minden vendég számára nagyon fontos. Ezért akadálymentesített lakegységek is találhatók, és teljes mértékben a könnyű megközelíthetőséget szolgálja. Ebbe a hotelbe háziállatok nem vihetők be. Az épület parkolóval és garázzsal ellátott. A hotel számos étkezési lehetőséget kínál. , Az ingatlan üzleti létesítményei alkalmasak bármilyen típusú céges rendezvény, szeminárium, találkozó, vagy konferencia megtartására. és Az ingatlan vendéglátóipari egységei ízletes ételek és italok választékával szolgál. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.