MH Apartments Liceo ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
apartman 2...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325822


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kényelmes VR Apartman megtalálható: Las Ramblas. Az utazók számára 50 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand és a létesítmény 1000 méterre fekszik egymástól. A vendégek mindössze 14. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely 2. 0 kilométerre található a kikötőtől. Az alábbi szálláshelyen a vendégek élvezni fogják a békés és nyugodt itt tartózkodást, hiszen az épület 10 lakótéri egységből áll: MH Apartments Liceo. A(z) MH Apartments Liceo 2012 évben lett teljesen átalakítva. Azok, akik ebben az ingatlanban szállnak meg, a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően mindig naprakészek maradhatnak. A(z) MH Apartments Liceo nem kínál 24 órán át elérhető recepciót. A fiatalabb vendégek számára igény esetén kiságy is elérhető. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe az épületbe háziállat nem hozható.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.