Vincci Bit Hotel ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
kétágyas...
Időtartam:
3 éj
Utazás azonosító:
325836


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kedves szálloda a következő helyen található: Diagonal N. . A város központjától 6. 0 kilométerre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A birtok 1. 2 kilométerre található a legközelebbi strandtól. Az ügyfelek mindössze 20. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az alábbi szálláshely összesen 177 lakótéri egységgel rendelkezik: Vincci Bit Hotel. A kínált szolgáltatásokon és lehetőségeken kívül a látogatók a vezetékes és a vezeték nélküli internetkapcsolatot is igénybe vehetik az épületben. Minden az ingatlanban megszálló vendéget a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntenek. Az ingatlan lakótéri egységeiben szükség esetén olyan szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint pl. a kiságy gyermekek számára. Az ingatlan minden közösségi helyisége mozgássérült-barát. A hotel mozgássérült-barát szobával is rendelkezik. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe az ingatlanba háziállat nem hozható. Az autóval érkező vendégek értékelni fogják, hogy a(z) Vincci Bit Hotel parkolást biztosít. Ez a létesítmény környezetvédelmi szempontból fenntartható gyakorlatokat követ. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik a rendezvénytermeket, melyek ideálisak egy üzleti szeminárium vagy egy különleges esemény megtartására. Ezen szolgáltatások közül némelyek lehet, hogy további költségekkel járnak.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.