BEMUTATKOZÁS

Az AGRIA TRAVEL  utazásszervező, utazást közvetítő és rendezvényszervező  iroda 1997 évben nyitotta  meg irodáját Eger belvárosában.

Alapítás évétől  teljes körű utazásszervezői engedéllyel rendelkezünk,így szolgáltatásunk  kiterjed az idegenforgalom  teljes skálájára.

Az Agria Travel a közel két évtizedes, sikeres utazási irodai tevékenysége alatt a régió  egyik vezető utaztatója lett.  Irodánkban minden értékesítő kolléga több mint 10 éves utazási irodai szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyhez társul az utasbarát szemléletünk is.

Az utazás szervezésen túl -Eger vonzerejére alapozva- komoly sikereket értünk el a céges rendezvények  és konferenciák szervezés terén is. Büszkék vagyunk referenciánkra a Magyar reklámszövetség konferenciáinak szervezésével.

Üzleti kapcsolatban állunk  Európai szinten is  legismertebb, külföldi -és hazai utazásszervezőkkel,  így a legváltozatosabb és legmegbízhatóbb utazásokat ajánljuk  minden korosztálynak Budapesti ,Bécsi vagy németországi indulással .

Kiemelt értékesítő partnerei vagyunk  a TUI Ausztria, és a TERRA, GRUBER Reisen, a  DER TOURS  Németország  a Neckermann  és a legismertebb hazai utazásszervezőknek.

Utasainkat profi értékesítő kollégák várják online foglalási rendszerekkel ,  öt kontinensre kiterjedő azonnali szállás-és repülőjegy foglalási lehetőséggel . Ezzel együtt nagyon fontos  számunkra az internet világában is, a személyes kapcsolat utasainkkal. Mi nemcsak bőséges kínálattal, hanem jó tanáccsal , személyes tapasztalatainkkal ,törzsutasaink visszajelzéseivel  várjuk utasainkat ,így nem jelent gondot számunkra a  személyre szabott ajánlat elkészítése sem.
Köszönjük megtisztelő bizalmukat


Smuczer Irén

ügyvezető igazgató

szakmai tevékenységért felelős személy


Elérhetőségeink:


Telefon/Fax: 36/310-415

Telefon: 36/517-346

Mobil elérhetőség munkaidőben: 30/627-7511


S.O.S. telefon:

30/637-6785, 30/963-6850


 

E-mail: agriatravel@t-online.hu

web: www.agriatravel.hu   

    Nyitva tartás: Hétfő - Péntek:   09.00 - 17.00 

                                    Szombat: 09.00 - 12.30


TISZTELJEN MEG BIZALMÁVAL!


Ki van a vonal másik végén?

Pásztor Balázs értékesítés vezető, utazási tanácsadó  19 éves szakmai tapasztalat


 

Smuczer Irén ügyvezető igazgató,szakmai tevékenységért felelős személy


Figyelem! Megtévesztő a házszámozásunk.

Segítünk, hogy Ön minél könnyebben megtaláljon:

Városháza  épületében,utca fronton  vagyunk a Jókai út Dobó tér felé vezető részén.

 

 

Keresse irodánkat személyesen

 

Parkolási lehetőség:

- Kossuth Lajos utca

- Bajcsy Zs. utca