Acta bcn 40 **
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel **
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325639


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az otthonos szálloda alább található: Las Ramblas. A közvetlenül a város központjában található szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A létesítmény 2. 0 kilométerre található a legközelebbi strandtól. Az alábbi szálláshelyen összesen 42 lakótéri egység található: Acta bcn 40 A(z) 2014. évben ezt a szálláshelyet átalakították. A további kényelem érdekében vezetékes internetkapcsolat is rendelkezésre áll. A(z) Acta bcn 40 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A(z) Acta bcn 40 néhány kisággyal rendelkező hálószobát is kínál a kicsik számára, így ideális a gyerekekkel utazó családok számára. Ebben a hotelben megértik, hogy a hozzáférhetőség minden vendég számára nagyon fontos. Ezért kerekesszékkel is megközelíthető lakegységekkel rendelkezik, és teljes mértékben a könnyű megközelíthetőséget szolgálja. Az épületbe háziállat nem vihető be. A(z) Acta bcn 40 parkolóval rendelkezik. Az épület ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.