Adagio Gastron?mic **
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel **
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325759


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az egyszerű szálloda alább található: Barrio Gotico. A látogatók számára 50 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand és a szálláshely 1000 méterre fekszik egymástól. Az ügyfelek mindössze 20. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A birtok 500 méterre, gyalogos távolságon belül található a kikötőtől. Az alábbi szálláshely összesen 38 lakegységgel rendelkezik: Adagio Gastron?mic. Az ingatlan területe Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. A recepció 24 órán át, a hét minden napján nyitva tart. Néhány lakótéri egység kisággyal is a kicsik rendelkezésére áll. Ez a(z) Adagio Gastron?mic nem állatbarát létesítmény. Azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, kiélvezhetik a kellemes környezetben kínált finom étkezési lehetőségeket. A létesítmény ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.