AinB Las Ramblas-Guardia Apartments ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325760


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az elragadó VR Apartman itt található: Las Ramblas. A város központjától alig 5 méterre található VR apartmanház minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az utazók számára 5 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand és a birtok 1. 7 kilométerre fekszik egymástól. A látogatók mindössze 10. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálláshely 1000 méternél közelebb található a kikötőtől. A vendégek élvezni fogják a békés és nyugodt itt tartózkodást, hisz az épület 14 vendégszobából áll. A vendégek mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a nyilvános helyiségekben elérhető internetnek és a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően, míg az utóbbi a hálószobákban is rendelkezésre áll. A recepció nincs éjjel-nappal nyitva. Néhány vendégszobában kérés esetén gyermekek számára kiságyat is kínálnak. Ez a szálláshely nem állatbarát. A(z) AinB Las Ramblas-Guardia Apartments parkolási lehetőséget nyújt a vendégek kényelme érdekében. Az itt megszállók igényelhetik a repülőtéri transzfer szolgáltatást. A(z) AinB Las Ramblas-Guardia Apartments ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.