Barcelo Raval ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325768


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az elragadó szálloda megtalálható: Las Ramblas. A város központjától 500 méterre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Nem messze több tömegközlekedési megálló található, ahonnan a látogatók felderíthetik a környéket. A legközelebbi strand és a létesítmény 1000 méterre fekszik egymástól. Az alábbi szálláshelyen összesen 186 lakegység áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Barcelo Raval. Eme hotel építésének a története 2008-ig nyúlik vissza. Minden vendég naprakész maradhat a(z) Barcelo Raval által nyújtott internetkapcsolatnak köszönhetően. A(z) Barcelo Raval 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. A(z) Barcelo Raval igény esetén sem biztosít kiságyakat. Ebbe az épületbe háziállatok nem vihetők be. Az ingatlan üzleti létesítményei alkalmasak bármilyen típusú céges rendezvény, szeminárium, találkozó, vagy konferencia megtartására. Ez a létesítmény számos étkezési lehetőséget kínál, mellyel garantálja, hogy az itt megszállók az itt-tartózkodásuk minden aspektusát élvezni fogják. Azok, akik szeretnének kiszakadni a mindennapi mókuskerékből, használatba vehetik az ingatlan gyógy- és wellness létesítményeit. A(z) Barcelo Raval ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.