Bcn Urban Hotels Del Comte **
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel **
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325776


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az egyszerű szálloda itt létesült: Eixample. A város központjától 2. 0 kilométerre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A legközelebbi strand és a szálláshely 3. 0 kilométerre fekszik egymástól. A lakegységek száma összesen 42. A(z) Bcn Urban Hotels Del Comte 2016 évben lett teljesen renoválva. A szálláshely területe Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. A hotel 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. A fiatalabb vendégek igényeit szem előtt tartva megtervezett Bcn Urban Hotels Del Comte néhány olyan lakegységet is kínál, melyekben igény szerint kiságyat biztosítanak a kisgyermekek számára. Ebben az épületben megértik, hogy a hozzáférhetőség minden vendég számára nagyon fontos. Ezért kerekesszékkel is megközelíthető vendégszobákkal rendelkezik, és teljes mértékben a könnyű megközelíthetőséget szolgálja. Erre a szálláshelyre háziállatok nem vihetők be.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.