BCN Urban Hotels Gran Rossellon ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325785


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az elragadó szálloda itt létesült: Eixample. A város központjától alig 1. 3 kilométerre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A látogatók számára 250 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A szálláshely 2. 0 kilométerre található a legközelebbi strandtól. Az ügyfelek mindössze 15. 5 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A szálloda 13. 6 kilométerre található a kikötőtől. Az ingatlan 62 kényelmes szobával rendelkezik. A minőség iránti folyamatos elköteleződés eredményeként ezen a szálláshelyen a(z) 2015. évben teljes renoválást végeztek. A további kényelem érdekében vezetékes internetkapcsolat is rendelkezésre áll. A látogatók értékelni fogják a 24 órán át rendelkezésre álló recepciót. Igény esetén minden hálószobában kiságyat is biztosítanak a kisgyermekek számára. Ebben az akadálymentesített hotelben minden fürdőszoba mozgáskorlátozott-barát. Azok, akik nem kedvelik az állatokat, jól fogják itt érezni magukat, hiszen ebbe a létesítménybe háziállat nem hozható. Parkoló és garázs is rendelkezésre áll. A vendégek személyesen is kipróbálhatják az ingatlan által kínált számos vendéglátóipari helyszínt. Az ingatlan funkcionális üzleti létesítményekkel is rendelkezik, melyek ideálisak az üzleti célból utazók számára. A vendégek energiával töltődhetnek fel a gasztronómiai létesítményekben felszolgált kellemes ételeknek köszönhetően. Ezen szolgáltatások közül némelyek lehet, hogy további költségekkel járnak.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.