Gaudi ***
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ***
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325816


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kényelmes szálloda a következő helyen található: Las Ramblas. Az épület összesen 73 otthonos hálószobával rendelkezik. A(z) 2003. évben a hotelt teljesen átalakították. Minden vendég naprakész maradhat a helyszíni internetkapcsolatnak köszönhetően. A(z) Gaudi 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. A fiatalabb vendégek kiságyban kerülnek elszállásolásra (igény esetén). A közösségi helyiségek kerekesszékesek számára is megközelíthetőek. Ez egy állatbarát épület. A létesítmény parkolási lehetőséget nyújt, valamint garázzsal is rendelkezik. A hotel számos étkezési lehetőséget kínál. A(z) Gaudi néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.