Vincci Bit Hotel ****
Spanyolország / Barcelona / Barcelona
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel ****
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
325836


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az elragadó szálloda megtalálható: Diagonal N. . A város központjától alig 6. 0 kilométerre található szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legközelebbi strand és a létesítmény 1. 2 kilométerre fekszik egymástól. A vendégek mindössze 20. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épület 177 vendégszobából áll. A(z) Vincci Bit Hotel ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. Az utazókat a 24 órás recepcióval rendelkező előtérben köszöntik. A fiatalabb vendégek kiságyban kerülnek elszállásolásra (igény esetén). A(z) Vincci Bit Hotel a látogatók különleges igényeit is kielégíti, ezért néhány akadálymentesített lakegységgel is rendelkezik. Ez a(z) Vincci Bit Hotel nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében parkolóhely is a rendelkezésükre áll. A létesítmény ISO 14001-es tanúsítvánnyal rendelkező szállodák és éttermek tanúsítványt szerzett. Az üzleti célból utazó látogatók igénybe vehetik az ingatlan által kínált üzleti létesítményeket. Az előzőleg említett szolgáltatások némelyikéért lehet, hogy fizetni kell.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.