Lemon Residence
Törökország / Isztambul / Isztambul
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Önellátás
Szálláskategória:
Hotel
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
448759


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez a kedves apartman szálloda megtalálható: Old City. A város központjától 240 méterre fekvő apartman szálloda egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Az utazók értékelni fogják az ingatlan közelségét a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. A vendégek számára 100 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand és a létesítmény 1. 5 kilométerre fekszik egymástól. A látogatók mindössze 20. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az apartman szálloda 2. 0 kilométerre található a kikötőtől. 10 lakótéri egységével ez egy gyönyörű hely az itt tartózkodáshoz. A(z) 2011. évben a létesítményt teljesen felújították. A(z) Lemon Residence helyben Wi-Fi kapcsolatot biztosít a vendégek számára. A(z) Lemon Residence 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. A fiatalabb vendégek kiságyban kerülnek elszállásolásra (igény esetén). Ebbe a létesítménybe háziállatok nem vihetők be. Minden az ingatlanban megszálló vendég egyszerűen eljuthat a repülőtérre a rendelkezésre álló transzfer szolgáltatásnak köszönhetően. Ez az épület az üzleti utazás sikerességéhez szükséges kényelem és szolgáltatások tökéletes kombinációját kínálja, számos üzleti létesítményének köszönhetően. Ezen szolgáltatások közül némelyek lehet, hogy további költségekkel járnak.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.