Peradays
Törökország / Isztambul / Isztambul
Utazás módja:
Repülő
Ellátás:
Reggeli
Szálláskategória:
Hotel
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító:
448762


Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
Ez az otthonos szálloda itt létesült: New City. A város központjától alig 800 méterre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az ügyfelek számára 100 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. 9 hálószobájával ez egy gyönyörű hely az itt tartózkodáshoz. A minőség iránti folyamatos elköteleződés eredményeként ezen az épületen a(z) 2011. évben teljes renoválást végeztek. A(z) Peradays ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. A látogatók a nap folyamán bármikor felvehetik a kapcsolatot a recepcióval. A fiatalabb vendégek kiságyban kerülnek elszállásolásra (igény esetén). Ebbe a hotelbe háziállatok nem vihetők be. A(z) Peradays szállását igénybe vevő vendégek, élvezhetik ki a felkínált transzfer szolgáltatást. Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.