BEMUTATKOZÁS

Az AGRIA TRAVEL utazást közvetítő és rendezvényszervező Kft 1997 évben nyitotta  meg irodáját Eger belvárosában.

Alapítás évétől teljes körű utazásszervezői engedéllyel rendelkezünk, így szolgáltatásunk  kiterjed a kiutazási tevékenység teljes skálájára.Sikerekkel büszkélkedhetünk  az incentíve, céges utaztatás és a"testre szabott" egyéni utazások szervezésében elért eredményeinkkel.

Az Agria Travel több mint két évtizedes, sikeres utazási irodai tevékenysége alatt Eger és környékének egyik vezető utaztatója lett. Irodánkban minden értékesítő kolléga több mint 20 éves utazási irodai szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyhez társul az utasbarát szemléletünk is.

Üzleti kapcsolatban állunk Európai legismertebb utazásszervezőivel, így a legváltozatosabb és legmegbízhatóbb utazásokat kínáljuk minden korosztálynak Budapest-i, Bécs-i vagy németországi indulással.

Kiemelt értékesítő partnerei vagyunk  a TUI Ausztria, a  DER TOURS  Németország és a legismertebb hazai utazásszervezőknek.

A kiutazás szervezésen túl -Eger vonzerejére alapozva- komoly eredményeket értünk el a céges rendezvények és konferenciák szervezése terén is. Büszkék vagyunk referenciánkra a Magyar Reklámszövetség egri konferenciáinak szervezésével.

Utasainkat tapasztalt értékesítő kollégák várják "profi" foglalási rendszerekkel, öt kontinensre kiterjedő azonnali szállás- és repülőjegy foglalási lehetőséggel. Ezzel együtt nagyon fontos  számunkra az internet világában is a személyes kapcsolat utasainkkal. Mi nemcsak bőséges kínálattal, hanem jó tanáccsal is várjuk utasainkat .
Köszönjük megtisztelő bizalmukat


Smuczer Irén

ügyvezető igazgató

szakmai tevékenységért felelős személy


Elérhetőségeink:


Telefon/Fax: 36/310-415

Telefon: 36/517-346

Mobil elérhetőség munkaidőben: 30/627-7511

E-mail: agriatravel@t-online.hu

S.O.S. ügyeleti telefon: 30/637-6785

 

KÉRJÜK TISZTELJEN MEG BIZALMÁVAL!


Ki van a vonal másik végén?

Pásztor Balázs front office manager , utazási tanácsadó  20 éves szakmai tapasztalat


 

Smuczer Irén  cég alapító, tulajdonos- ügyvezető igazgató,szakmai tevékenységért felelős személy


Vémi Bianka - utazási értékesítő